Nå er vi i gang!


Endelig har vi kommet i gang med vår blogg! Nå begynner det endelig å skje ting. Etter mange, mange måneder i planleggingsstadiet, har vi endelig klart å bestemme oss for hus, tomt å ikke minst hvilket land vi skal bo i! Kontraktet med husleverandør er skrevet på, og i juni kommer VÅRT HUS! Vi gleder oss masse! Tomta ligger i Västra Fågelvik, ca 200 meter fra vannet så utsikten er det ingenting å utsette på :)
I morgen skal det begynne å graves i tomta, så i dag har vi tatt flere bilder på tomta som viser hvordan det ser ut før det er gjort noen ting, blir spennede å se før-etter bilder når vi endelig blir klare!
2 kommentarer:

Anonym sa...
7 mars 2010 23:35

Oh yeah! Huset på Junibacken kommer i...juni! Og hvem bygger huset? Jo; Huse! Dette prosjektet er som en våt drøm for alle ordspillglade tabloidjournalister...som følger byggingen fra time til time:)

hilsen én av dem;
ole

Systeryster sa...
8 mars 2010 10:34

Tar på meg det store ansvaret å være den første som kommer med en kommentar på bloggen deres!! Veldig fin! Gleder meg til å følge med på det som skjer. Vi kommer nok til å ta oss noen turer også....